|
|
מלמדת תוכנות עריכה וכלים שימושיים לעורכים (פוטושופ, אפטר אפקטס, אנקור דיוידי)
בעלת ניסיון רב (עריכת תכניות טלוויזיה, סרטים עלילתיים, סרטי תדמית)
קו"ח ושואו ריל באתר
אפרת גרינוולד
efrat.greenwald@gmail.com 052-6134234 |
|
| כתובת אינטרנט נלווית: | | אפרת גרינוולד – עורכת וידאו | |
|
|
|
| אהלן אנשים! אמיר ניר - מוסיקאי ואיש פוסט סאונד מנוסה, פנוי לפרויקטים ומשימות חדשות. לפרטים - 0524592210 |
|
| כתובת אינטרנט נלווית: | | האתר שלי | |
|
|
|
אני מחפש עבודה בארכיון צילומים בתור משחזר צילומים ו/או צלם אובייקטים לארכיון יש לי ניסיון רב בנושא ושפע המלצות |
|
|
|
|
יוצרים עם קשת פותח את שנתו ה11 דרושים מדריכים/ות לפרוייקט החברתי של שידורי קשת, אנשים בעלי הבנה בעשייה קולנועית ובעלי גישה לבני נוער (לרוב בסיכון). העבודה פעם בשבוע. ראיונות יתקיימו באמצע ספטמבר המעוניינים נא לשלוח קורות חיים nassouline@walla.co.il |
|
|
|
|
מצטלם בנובמבר בצפון הארץ. מחפשים אחראי ניצבים + סקאוטינג אשר מתגוררים בגליל העליון וסביבתה. יש ליצור קשר עם ליטל/מאיה - 03-5616142 |
|
|
|
|
בוגרת מגמת קולנוע בתיכון, מיועדת לגיוס ליחידת הסרטה של חייל אוויר (שה"ד), מחפשת להשתלב בהפקה בכל תפקיד אפשרי. ירדן-0526531266 |
|
|
|
|
שלום רב,
אנו מחפשים קריינים בשפות שונות... אם הנכם קריינים/שדרנים/ מגישים במדיות השונות. נודה לכם אם תוכלו לשלוח אלינו קורות חיים וקטעי קול בכדי שנוכל להתרשם.
ניתן ליצור קשר במייל : jrs.studio@gmail.com - עבור מאיה.
תודה :) |
|
|
|
|
|
|
שלום, שמי רע, מלחין, בוגר המגמה להלחנה לקולנוע של בית ספר רימון. ניתן להתרשם מקטעים שכתבתי במייספייס: www.myspace.com/reameir |
|
| כתובת אינטרנט נלווית: | | תיק עבודות | |
|
|
|